„EXTERNÁLIÁKTÓL A FENNTARTHATÓSÁGIG” ONLINE KONFERENCIA A MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE „JÖVŐFORMÁLÓ TUDOMÁNY” PROGRAMSOROZAT KERETÉBEN

A rendezvény ideje és helye: 2020. november 27. 10.00-14.00 óra, online formában: Teams platformon

Szervező intézmény: BME GTK Környezetgazdaságtan Tanszék
A rendezvény honlapja: http://kornygazd.bme.hu

Szinopszis:

Az online konferencia a BME GTK Környezetgazdaságtan Tanszékének a munkatársai és partnerei által az elmúlt években elért kutatási eredményeit mutatja be a fenntartható fejlődés, a környezetgazdaságtan, a környezetmenedzsment, valamint a környezet- és erőforrásgazdálkodás területein.

 

A rendezvény egyik apropóját a BME GTK Környezetgazdaságtan Tanszékének 30 éves fennállása, annak szakmai múltja, jelene és jövője adja, melyhez kapcsolódóan egy jubileumi könyvbemutatóra is sor kerül.

 

Az „Externáliáktól a fenntarthatóságig” c. konferencia célja az eddigi eredmények bemutatása és a jövőbeli kutatási irányok kijelölése, tágabb értelemben pedig a fenntartható fejlődés hazai kutatásának alakításához való hozzájárulás.

 

Program

 

Visszatekintés:                            Rövid ünnepi megemlékezés

 

Szakmai Előadások:                  Az externáliáktól a fenntarthatóságig: 30 éves a BME Környezetgazdaságtan Tanszék” tanulmánykötet szerzőinek előadásai"

 

Meghívó és részletes programkornygazd.bme.hu/uploaded/files/1606077956-30ev-program-meghivo.pdf

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni Ijjas Flóránál, a fijjas@eik.bme.hu email címen lehet.