TDK Emlékplakett oktatói különdíjjal tüntették ki kollégánkat!

A Környezetgazdaságtan Tanszék adjunktusa, Csigéné Dr. Nagypál Noémi kapta a 2020-as TDK Emlékplakett oktatói különdíját!

A TDK Emlékplakett oktatói különdíj egy olyan elismerés, ami a TDK tevékenységek összességének erkölcsi elismeréseképpen ítélhető oda az Egyetem munkatársai számára a kari Tudományos Diákköri Tanács javaslatára. A különdíj az oktatói TDK tevékenységének sikeres folytatása érdekében került megalapításra az Egyetem által 1987-ben. Az elismerés sajátossága, hogy azt évente csupán egy olyan oktató nyerheti el karonként, aki sok éven keresztül, élete részévé tette a hallgatók tudományos munkára történő nevelését, ezzel jelentős szerepet vállaltak a sikeres TDK dolgozatok elkészítésében.

Csigéné Dr. Nagypál Noémi 2018 óta a Környezetgazdaságtan Tanszék TDK felelőseként a GTK Tudományos Diákköri Tanácsának a tagja, így azóta aktívan részt vesz az intézményi TDK konferenciák szervezésében, ami mellett témavezetői feladatokat is ellát. Hallgatói minden évben színvonalas előadást tartanak és eredményesen szerepelnek az intézményi TDK fordulókon környezetmenedzsment, vállalati fenntarthatóság, környezet- és regionális gazdaságtan, fenntartható termelés és fogyasztás témákban.

Szívből gratulálunk az elismeréshez, további sikeres témavezetéseket és szervezői munkát kívánunk!