Tájékoztatás a regionális és környezeti gazdaságtan felvételire jelentkezőknek

A felvételi vizsga menete

A felvételi szakmai-motivációs beszélgetésből áll, melynekidőpontja: 2018. június 13. 9.00 óra. Helye: BME Környezetgazdaságtan Tanszék (1117 Budapest XI, Magyar tudósok körútja 2. Q-épület, A2-szárny, II. emelet 233.)

A szakmai-motivációs beszélgetésre kérjük, készüljön szakdolgozata/diplomamunkája rövid bemutatásával (lehetőség van prezentáció tartására is, ez esetben max. 5 diával készüljön), különös tekintettel a fenntartható fejlődés kapcsolódó témaköreihez. Amennyiben szakdolgozata/diplomamunkája szervesen nem kapcsolódik a fenntarthatósághoz, úgy egy, napjainkban Ön által relevánsnak ítélt probléma bemutatása is elfogadható.

Egyéb információk

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az előírás szerinti (többek között az alapképzés eredményes befejezését igazoló, a többletpontok jogosultságát igazoló, az eredményes nyelvvizsgát igazoló, a kreditigazolás alapjául szolgáló -például: indexmásolat) dokumentumokat, illetve másolataikat személyazonosság igazolására szolgáló fényképes igazolványa mellett a felvételi időpontjára hozza magával.

felvételi döntésről központilag fog értesítést kapni. 

A felvételi eljárás minden eleme, így a felvételi beszélgetés és a kreditelismerési eljárás is díjmentes!