HU   ·   EN

környezet-gazdaság-társadalom A BME Környezetgazdaságtan Tanszékének lapja

Kiemelt információk

Regionális és környezeti gazdaságtan MSc

 

Részletes tájékoztató

Kattintson a letöltéshez

Továbbtovább

Elérhetőségek

Titkárság:
BME Q épület, A szárny, A-232
telefon: +36-1 463 1941
telefax: +36-1 463 1149

 

Levélcím:
BME Környezetgazdaságtan Tanszék
Budapest
Magyar tudósok körútja 2
H-1117

 

e-mail: kornygzd@eik.bme.hu

Események

Jövőre fel!

 

A Jövőre Fel! a társadalmi felelősségvállalás jegyében indított projekt, melynek fő támogatója a PriceWaterhouseCoopers Magyarország.

 

A projekt célja, hogy a Tanszékünk hallgatói hátrányos helyzetű területeken élő gyerekekkel megismertessék a továbbtanulásban rejlő lehetőségeket, valamint ezáltal felkelteni érdeklődésüket a felsőoktatás iránt. Ezt oly módon kívánják megvalósítani, hogy biztosítanak számukra egy napot egyetemünkön, amikor betekintést nyerhetnek az egyetemi életbe. Meg szeretnék győzni  a gyerekeket arról, hogy tanulni nemcsak érdemes, de még szórakoztató is lehet.

 

A projekt megvalósításához egy mentorprogram is kapcsolódik. A gyerekeket csoportokra fogják osztani és minden csoport élére egy mentort fogunk állítani. Erre a feladatra lelkes önkénteseket keresnek, és ezért kérnek mindenkit, aki szívesen venne részt egy ilyen nemes cél megvalósításában, hogy jelentkezzen bátran.

 

A projekttel kapcsolatos híreket és újdonságokat a Jövőre Fel! Facebook-oldalán találhatnak! A “Megvalósítás napjához” szintén a Facebook-on keresztül csatlakozhatnak!

 

 

Fontos megjegyzés: a Jövőre Fel! 2013 projekt a PriceWaterhouseCoopers Magyarország által támogatott társadalmi felelősségvállalási projekt, melyet a Tanszék hallgatói önállóan pályáztak meg és kaptak lehetőséget ötleteik megvalósítására. A Projekt megvalósításában a Tanszék munkatársai tanácsaikkal segítik a hallgatókat. A projekt sikerének elősegítése érdekében bocsátotta a tanszék a hallgatók rendelkezésére ezt a megjelenési felületet.